3 oranges design studio

osnovan je 2006. godine u Novom Sadu.

Od osnivanja do danas osnovna delatnost studija je pružanje usluga grafičkog dizajna, kreiranje grafičkih rešenja za različite potrebe klijenata, od logotipa i vizuelnog identiteta, njegove primene na osnovni štampani materijal (vizit karte, memorandumi, koverte, fascikle…), do promotivnih kampanji koje obuhvataju složene procese razrade ideje i primene na širok spektar grafičkih proizvoda (plakati, bilbordi, katalozi, brošure, pokloni, oglasi za štampano i internet oglašavanje itd).
Pored usluga grafičkog dizajna, nudimo i usluge izrade internet prezentacija.

Cilj nam je da obezbedimo klijentu kvalitetan poslovni i promotivni materijal i poboljšamo estetske standarde u poslovanju i vizuelnoj komunikaciji između kompanija, institucija i pojedinaca.

Svaki novi projekat je za nas izazov i pokretač energije koju se trudimo da usmerimo na što kvalitetnija rešenja, kako bismo pored klijenta i mi sami na kraju bili zadovoljni :)

 

3 oranges su:

Svetlana Martinović, grafički dizajner, osnivač i vlasnik studija 3 oranges
Diplomirala na grafičkom odseku Akademije umetnosti u Novom Sadu 2001.
Pored brojnih kolektivnih i samostalnih izložbi umetničkih grafika u zemlji i inostranstvu, bavila se ilustracijom dečijih knjiga i udžbenika i crtanjem karikatura.
2002. je završila šestomesečnu specijalizaiju u oblasti grafičke umetnosti u internacionalnoj školi grafike Il Bisonte, u Firenci.
Paralelno sa umetničkim radom, radi kao freelance grafički dizajner do 2004, zatim dve godine na mestu grafičkog dizajnera u privatnoj firmi, da bi 2006. godine osnovala svoj studio za dizajn 3 oranges.

 

Dragana Medić, grafički i web dizajner
Diplomirala 2010. na smeru web dizajn na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Novom Sadu.
U toku studija počela da se bavi freelance radom, a od 2010. godine je grafički i web dizajner u 3 oranges studiju.

 

 

 

 

Naši talentovani saradnici, grafički dizajneri Katrina Radić (diplomirala na Fakultetu digitalnih umetnosti u Beogradu) i Bernard Kosednar (diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu) od 2013. godine čine našu treću narandžu.


Uslužna radnja dizajn studio 3 oranges design
Sedište: Danila Kiša 17/38, Novi Sad
Studio: Miroslava Antića 7, Novi Sad
PIB: 104333947
Matični broj:60097062
Banca Intesa: 160-261302-27